ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

تلاش ترامپ برای جلوگیری از افشاگری بولتون

دولت آمریکا در صدد است با تنظیم شکوائیه‌ای در یک دادگاه فدرال از انتشار کتاب افشاگرانه مشاور امنیت ملی سابق کاخ سفید جلوگیری کند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۶ - ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 16
کد خبر: ۴۶۲۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا در صدد است با تنظیم شکوائیه‌ای از انتشار کتاب افشاگرانه «جان بولتون»، مشاور امنیت ملی سابق کاخ سفید جلوگیری کند.  
منابع آگاه روز دوشنبه به شبکه خبری ای‌بی‌سی‌نیوز گفتند قرار است دولت ترامپ این شکوائیه را طی روز‌های آتی در یک دادگاه فدرال تنظیم کند.  


کتاب جان بولتون که در آن افشاگری‌های تندی علیه ترامپ صورت گرفته قرار است هفته آینده (روز ۲۳ ژوئن) منتشر شود.  


ناشر کتاب بولتون چند روز پیش گفته بود او در کتابش نوشته انتخاب مجدد تنها دغدغه «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا بوده است.  


ناشر کتاب بولتون گفته او در کتاب خاطراتش گفته اعضای مجلس نمایندگان آمریکا باید دامنه مسائلی که ترامپ به خاطر آن احضار شده را به مسائلی فراتر از گفت‌وگوی تلفنی او با رئیس‌جمهور اوکراین گسترش می‌دادند، زیرا دیگر جنبه‌های سیاست خارجی ترامپ هم آکنده از تخلفات مشابه بوده است.  


انتشارات «سیمون و شاستر» در بیانیه‌ای روز جمعه همچنین فاش کردند علاوه بر تشریح هرج و مرج‌های موجود در کاخ سفید ارزیابی خودش را از بازیگران اصلی کاخ سفید و رویه‌های نامتعادل و تکانشی ترامپ برای اتخاذ تصمیم در موقعیت‌های مختلف شرح داده است.  


ناشر این کتاب گفته که بولتون از کار‌های ترامپ «حیرت‌زده» می‌شد و او را «رئیس‌جمهوری می‌دید که برایش انتخاب شدن مجدد در انتخابات تنها مسئله‌ای بود که اهمیت داشت.»


رسانه‌های آمریکا سال گذشته گزارش دادند کاخ سفید برای منصرف کردن «جان بولتون» از انتشار کتاب جدیدش رسماً به او هشدار داده است.  


کاخ سفید در نامه‌ای به بولتون ادعا کرده بود اطلاعات مندرج در کتاب او ظاهراً حاوی «اطلاعات محرمانه» است و لازم است قبل از انتشار مورد بازبینی قرار گرفته و بخش‌هایی از آن حذف شود. /فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار